Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2014.

Lenkkejä ja hyviä uutisia!

Voi KEVÄT KEVÄT KEVÄT <3  Helmikuinen kevät - ihan uskomatonta! Näin lyhyt talven pitäisi aina olla.
Kevät kyllä näkyy ja tuntuu koko kropassa ja jaksaminenkin on aivan toista luokkaa. Ulkoilusta on tullut itselleni melkoisen iso osa päivää.
Aamut alkaa Kinan kanssa lenkillä klo 6.15 ja piristää kummasti. Olen siitä onnellisessa asemassa, että työmatkani on vain vaivaiset 3 km, joten pari päivää sitten taioin Pinkin Helmeni esiin ja päätin alkaa taittamaan työmatkani sillä - siis tällä.
Noh, koska mulle ei näköjään mikään riitä, päätin myös tänään käydä ostamassa Pinkkiin Helmeeni sellaisen satulaan kiinnitettävän härpättimen koiran lenkitystä varten. Testiajo suoritettu tänään töiden jälkeen onnistuneesti ja nyt kotona pötköttää tunnin pyörälenkistä väsynyt koira - ja omistaja. Tyttö lähti myös pyöräreissulle mukaan ja olipa muuten ihan hitokseen kivaa yhteistä tekemistä! Eipä päässyt vesisadekaan meitä lannistamaan! Iltalenkki olisi vielä suorittamatta, mutta se hoidetaan jalan.…

Lajikokeilua ja muisteloa!

Täällä ollaan lähes lamaantuneena ja kahdesti mietin, jaksaako sormet enää näpyttää. Koska tahtotila on kuitenkin sormia vilkkaampi ja näemmä tämän ruhon päättävä taho, niin täällä ollaan.
Nyt se on kokeiltu - CROSSFIT - tuo kaikkien salijanoisten sankarilaji. Tämähän nyt oli vasta alkeiskurssin ensimmäinen tunti, mutta siitäkin huolimatta jalat sai justiinsa tonnin painoa lisää. En edes halua kuvitella seuraavien päivien kivun määrää - keskiviikon uudesta treenistä puhumattakaan.
Lämmittely koostui soudusta, naruhyppelystä, punnerruksista jne... Itse treenissä harjoiteltiin erilaisten kyykkyjen tekniikkaa tankoa ja levypainoja käyttäen, ja sitä ah niin ihanaa MAVEA. Tässä on kyllä laji minun mieleeni. Jostain syystä pesee perinteisen salitreenin helposti - ja on tietysti vielä ohjattuakin. Jäljellä on nyt vielä kaksi alkeiskurssin tuntia ja sen jälkeen 8x jatkokurssia (mikäli suoritan alkeiskurssin kunnialla.) Pakkohan sitä on sen jälkeen vielä harkita jatkoa - jos vain budjetti ant…

Mitäs nyt?

Yksinäisten iltojen polttava puheenaihe - mitä ihmettä sinkkuihmiset tekee kaiket illat? Sohva on alkanut tulla itselleni jo liiankin tutuksi ja adhd luonne yrittää nostaa päätään. Mielessä vain yksi kysymys: "Mitä tekis?" Niin - jostain syystä aikaa on mutta pyykit eivät peseydy, astiat eivät kulkeudu tiskikoneeseen, villakoirat ei pyöri imuriin, ja koira vain on ja pysyy likaisena. (Tänään tosin skarppasin koiran kanssa ja laitoin suihkun laulamaan. Nyt mielessä vain yksi kysymys: Kumpi haisee pahemmalle - likainen vai märkä koira?)
Koska illat kuluvat olohuoneen seinien sisällä, ei liene mahdotonta että yksi kaunis ilta (epätasapainoisen) mieleni täyttää järjetön sistusvimma ja pesänrakennusvietti. Sekään ei liene mahdotonta, että vain puoli tuntia ennen huonekaluliikkeen sulkemisaikaa pakkaan lapset autoon ja kiiruhdan lunastamaan kotiimme täydellisen maton tähän möllötyksen valtakuntaan. Nyt kelpaa möllötellä (ja koittaa rauhoittua) <3
Tauti alkaa olla selätetty, jo…

Pakollinen pysähtyminen

Voi ikuisuuden kestävä "melkein flunssa" ja siitä pukkaava hengitystieinfektio! Kurkkukipua on ollut enemmän ja vähemmän jo parin viikon ajan, mutta varsinaista flunssaa ei näkynyt. Työpaikkani kuitenkin tarjoutui maksamaan influenssarokotteet kaikille paniikkipirkoille, joten päätin sitten eilen käydä rokotuksen hakemassa. Huono idea!
Iltaan mennessä flunssaa jo pukkasikin ja jo taustalla elänyt kurkkukipu otti vallan ja vei ääneni melkoisen synkälle levelille. Kuumetta puski yöksi ja unesta ei luonnollisesti ollut tietoakaan. Kipasin aamulla lääkärissä pihisemässä oireista, vaikka tiedossa oli että rokotus saattaa toki nostaa kuumetta ynnämuitaärsyttäviäoireita. Lääkäri totesi: "Joko sulla on hemmetin huonosti hoidettu astma tai melkosen raju hengitystieinfektio. Jos tää olis ollut bakteeriperäinen niin olisin passittanut sut jo sairaalaan."  Hupsista. Ei muutakun astmapiippua ja särkylääkettä huuleen ja normaalisti hyperaktiivinen muija pakkolepoon.
Tässä sitä …

Tutkimuksia ja mielen myllerryksiä.

Aamu aloitettu syöpäklinikan tutkimuksissa, josta viime viikolla jo vähän puhuinkin. Tänään tiedossa oli odotetut kokovartalo TT -kuvat sekä rinnanalueen ultratutkimus.
Siinä odotusaulassa istuessani otin ensimmäisenä television kaukosäätimen haltuun ja rykäsin kolmoskanavalle. MIKÄ AJOITUS! Meidän Tiinahan se siellä oli puhumassa omasta rintasyövästään, sekä meneillään olevasta "Kanssasi" -kampanjasta. Jos missasit, niin kannattaa katsoa täältä:
Huomenta Suomi 12.2.2014
<3 TT -tutkimus menikin jo tutulla kaavalla - varjoaineet kurkusta alas, kanyyli kiinni ja muija putkeen.  Tämä oli varmaan ensimmäinen kerta kun mua ei kuitenkaan jännittänyt - eikä pelottanut. Kerrankin musta tuntuu, ettei siellä vaan voi olla mitään! Putkesta päästyäni vielä rinnanalueen ultraan ja sielläpä odotti varsin tuttu radiologi. Pari kertaa aiemmin on herra ultrannut mua samaisesta syystä ja yhä vieläkin näkyvissä pelkkää PUHDASTA <3

Siinäpä onkin ne päivän tärkeimmät uutiset!
TT -kuvien tu…

Elämänilo ei ole rinnoista kiinni.

Mennyt viikko onkin ollut taas varsinaista syöpää kerrassaan. Tapasin syöpälääkärini nyt viimeistä kertaa ja kävimme läpi mennyttä ja tulevaa. Kerroin jäljellä olevan rintani kipuilusta ja "lonkkavihlonnasta" joka on vaivannut parin viikon ajan kävellessä. Sain lähetteen rinnan ultraan sekä kokovartalo TT- kuvaan jotka koittavat ensi viikolla. Puhdasta toivoen.
Tämän lisäksi lääkäri jakoi tärkeitä elämänohjeita, jotta paluu "normaaliin" elämään olisi mahdollinen.  Tarkoitus ei ole jatkossa kuulostella itseäni ja etsiä syöpää kaikenaikaa. Tarkoitus on alkaa nauttimaan terveestä elämästä puhtain paperein. <3 Siihen pyritään... Vaikka nyt jo voin sanoa että helpommin sanottu tai tehty. 
Toki nautin elämästä ja todellakin elän hetkessä (sen verran nopealiikkeistä oma elämäni on ollut) mutta ei se silti poista sitä pelkoa tulevasta. Jos jotain olen viime vuodesta oppinut, niin sen, että aika täällä on rajallinen. Nyt eletään - täysillä <3
Tällä viikolla koitti my…