Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2016.

Aavistuksen kätevämpi emäntä.

Olen aktivoitunut keittiössä ja alkanut leikkiä kätevämpää emäntää muutenkin kuin lämmityspuuhissa.

Kevätaamut ovat aiheuttaneet myös äkillistä tarvetta aamiaisen tarjoiluun parvekkeella. Eilen tällaisella aamiaisella tarjoiltiin marjaisaa raakapuuroa, avokadoa, kananmunia sekä kuvauksen aikana jäähtynyttä kauramaitolattea. <3
On loihdittu parsa-avokado-pastaa ja kana-pinaatti-herne-wokkia, mutta eilen tein kyllä yhden parhaimmista mestariteoksistani. Sellaisella persoonallisella tavalla toteutettuna.
Parsa-fetapiirakkaa haettiin, mutta smoothieta tuli. TADAA. Onko se ny niin justiinsa.
Vaikka aamut alkavat uskottavasti terveysherkuilla, on selkärankani katkennut ihan viimeistään illalla tullatessani epätoivoisesti herkkukaappien jämäsisällöt.

Todellisuudessa meidän kaapit on täynnä makeisia. Suklaalevyjäkin on valehtelematta ainakin kymmenen – karkkipusseista puhumattakaan. Mutta jostain syystä onnekseni juuri nämä eivät kuitenkaan ole tarpeeksi hyviä tyydyttääkseen himojani, jote…

Hello from the other side.

Reissu lunasti kaikki lupauksensa sateisesta Lontoosta. Siellä on hirveen vaikeaa olla nättinä, kun sataa kaatamalla. Päätettiin, ettei olla sokerista eikä täten investoitu sateenvarjoon. Ponnarinkin kähersin – ihan vain piruuttani. Arjen wet t-shirt -näyttelyhän siellä on käynnissä kaduilla ympäri vuoden, mutta näillä eväillä ei ole syytä osallistua,
Olen käynyt Lontoossa kahdesti aiemminkin, mutta niitä kertoja ei lasketa koska kyseessä on molemmilla kerroilla ollut edellisen työyhteisöni pikkujouluretki. Minä ja 10 miestä ei tiedä kuin paikallisten pubien olutnähtävyyksiä.

Tällä kertaa tuli luuhattua siellä sun täällä – 75 600 askeleen verran. Ilman olutta.

Sade pakotti jättämään kameran päiväretkiltä pois, mutta nappasin puhelimella muistoksi pari kuvaa näistä syötävän ihanista taloista, jotka olisin mielelläni pakannut matkalaukkuuni mukaan.

Reissun ehdottomiin kohokohtiin lukeutuu kuitenkin Camden Townin laitamilta löydetty vintagehenkinen Oat Milk -kahvila, jossa maidottoman i…

Helteestä ropinaan – kottaraisen lailla.

Olipa onni, että alkoi nämä helteet. Hetken ehdin jo pohtimaan, että mihin housuihin nämä kevään 4 bonuskiloa sulloisin, vaan hellemekkoonhan ne istuvat erinomaisesti.

Sallin äitienpäivän kunniaksi koko elopainoni liikkua vapaasti valitessani päälleni Thaimaan torikauppiaalta tingityn pinkin lakanan. En ole aiemmin löytänyt sopivaa tilaisuutta käyttää tätä (haalarin kanssa mukavuudessa kilpailevaa) kolttua.
Nyt rykäsin sen päälleni ja kävimme koko perheen voimin Rajasaaren koirapuistossa imaisemassa itseemme aimo annoksen aurinkoenergiaa. Ihan jo siltäkin varalta ettei paha mieli yllätä seuraavien kolmen päivän aikana Lontoon sateissa.

Äitienpäivä oli ja meni enkä juuri nyt ole äitiyden ylitsevuotavaa hehkua puhkuvassa moodissa. Todellisuudessa meidän äitienpäivä meni arkisen kireästi. Lapsien kinastellessa ja minun ahdistuessa epäonnistuneesta kasvatuksesta. Illalla kuitenkin syleilimme ja suukottelimme. Pahoittelimme kukin käytöstämme.

En voi sietää äitienpäivän luomaa painetta sek…

Tallinnan budjettimatkan havaintoja ja haalarin jatko-osa.

Pyrähdys Tallinnassa ihanan, mutta persaukisen naislauman kanssa piti olla budjettimatka vailla vertaa. Päädyimme investoimaan A-luokan hyttibudjetin mieluummin kansibaariin ja tyytyä B-luokan yöuniin. 22 h risteilyn B-luokka lunasti lupaukset täysin.
Oma budjettini repesi Tallinnassa, mutta siitä lisää kohta.
Kerta toisensa jälkeen huomaan käyttäväni ison osan risteilystä analysoimalla risteilyn heteromieskansaa yhä vain hämmentyneenä. Mitä näille miesparoille tapahtuu lähtöselvityksen jäädessä taakse ja sielun siirtyessä putkesta alukseen?
Muutamia yksilöhavaintoja:
Hyttimies Tämä yksilö (vaikkakin yleensä laumoissa) aloittaa niin sanotut "naapuritervehdykset" jo hytteihin pyrkiessään. Tyypillisiä suusta lentäviä lausahduksia ovat mm. "no nyt kävi pojat säkä kun on noin kauniita leidejä naapurissa" ja muita samaan kategoriaan meneviä hassun hauskoja, muttei niin toimivia heittoja.
Tämä samainen yksilö istuu myös laumansa kanssa aamuun saakka ovi auki musiikin raik…

Kottaraisen vappu(haalari)

Hitto, vappujuhlat yllättivät kottaraisen ja oli hankittava pikaisesti päällepantavaa.  (Shoppailu – tuo kohtaloista karmein.)
Viitaten edelliseen blogikirjoitukseeni trendiviiveestä – tein sen taas. Hyppysissä elämäni ensimmäinen HAALARI.
Ystäväni puki tällaisen "potkupuvuksikin" tituleeratun asun päällensä 5 vuotta sitten. Minä löysin sen elämääni eilen. Enkä haluaisi pukea päälleni enää muuta.
Olkapäät paljastavan potkupukuni neitsytmatka alkoi eilen, mutta ihan loppuun asti en asuvalintaani miettinyt napatessani alle vain olkaimelliset rintaliivit. Kiitos selkäviipaleilla täytettyjen ja painovoimaa uhmaavasti kurottujen kumpujeni, potkupuvun pukeminen päälle ilman kumpukannattimia oli mahdollista. Joskin pieni riski.

Koska kumpujani ei ole siunattu tuntoaistein, on olemassa hienoinen mahdollisuus jossa hyvän biisin kuullessaan kummut huomaamattani ottaisivat niin sanotusti "tilan haltuun".
Korviini ei ole kuitenkaan kantautunut tietoa mahdollisesta syöpämuijan …